Ander standpunt

Geplaatst op

Afgelopen zomer was ik in de gelegenheid om een fotoserie eens vanuit een heel ander standpunt te maken, nl. vanuit de lucht. Samen met luchtfotograaf Irvin van Hemert (www.luchtfotografie.com) zijn we vanuit Hilversum met een Cessna opgestegen om 2,5 uur lang op meerdere locaties diverse objecten te fotograferen. Het was in het begin wel even wennen aan de korte rondjes die werden gedraaid om om die objecten heen te draaien. Maar goed, alles went. Een ervaren KLM piloot heeft ons na ca. 2,5 uur weer veilig aan de grond gezet. Het was een bijzondere ervaring en erg leuk om te doen. Mocht die gelegenheid zich in de toekomst nog eens voordoen dan pak ik die met beide handen aan.

[ngg src=”galleries” ids=”33″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″ ngg_proofing_display=”0″]

Geef een reactie