Straatfotografie

Geplaatst op

Hierbij wat eerste probeersels met m’n nieuwe Sony RX100 Mk III. Ze zijn, zoals dat heet, ‘uit de heup geschoten’. Kortom, zonder door de zoeker te kijken, dus op de gok. Alles op de camera is handmatig ingesteld. Ook de scherpstelling stond op handmatig, op ca. 2 meter, bij een diafragma van 11 en groothoek 24 mm. Volgens de tabel is het dan van 0,5 m tot oneindig scherp. Dus altijd goed. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_thumbnail_grid” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ border_size=”0″ border_color=”#eeeeee” spacing=”2″ number_of_columns=”0″ ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ captions_enabled=”0″ captions_display_sharing=”1″ captions_display_title=”1″ captions_display_description=”1″ captions_animation=”slideup” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie