Welkom op mijn blog

Welkom op dit nieuwe blog dat evenals de website (bontan.nl) sinds begin 2017 bestaat. Deze website ben ik gestart om een portal te hebben voor de fotografie activiteiten die ik op dit moment ontplooi en verder hoop uit te bouwen. Na een aantal jaren het (huis-)fotograafschap te hebben gecombineerd met mijn rol als grafisch vormgever bij het Utrechtse bedrijf Movares vond ik dat de tijd rijp was om mijn horizon te verbreden. Op 22 april 2017 start ik met de √©√©njarige Fotografieopleiding bij de Schoolvoorfotografie te utrecht. Het zal een pittig jaartje worden, waarbij veel vrij tijd zal gaan zitten in het uitvoeren van opdrachten. Via dit blog zal ik regelmatig verslag doen van mijn belevenissen tijdens deze opleiding.

Verder zal ik regelmatig verslag doen van leuke/bijzondere fotoshoots en de foto’s hier tonen. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van mijn stijl en mijn werk. Laat vooral weten wat je ervan vindt. Voel je vrij om te reageren!

Mocht er een interessant product (hardware of software) te bespreken zijn dan zal ik dat hier doen.

Hopelijk tot gauw!

This entry was posted in Geen categorie.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.