Welkom op mijn blog

Geplaatst op

Welkom op mijn blog dat evenals de website (bontan.nl) sinds begin 2017 bestaat. Deze website ben ik gestart om een portal te hebben voor de fotografie- activiteiten die ik op dit moment ontplooi en verder hoop uit te bouwen.

Na een aantal jaren het (huis-)fotograafschap te hebben gecombineerd met mijn rol als grafisch vormgever bij het Utrechtse bedrijf Movares vond ik dat de tijd rijp was om mijn horizon te verbreden. In 2018 heb ik de éénjarige opleiding ‘beroepsfotograaf’ bij de  Schoolvoorfotografie te Utrecht afgerond. Het was een pittig jaartje, waarbij veel vrij tijd is gaan zitten in het uitvoeren van opdrachten.

Op deze blog zal ik regelmatig verslag doen van leuke/bijzondere fotoshoots en de foto’s hier tonen. Hierdoor krijg je een nog beter beeld van mijn stijl en mijn werk. Laat vooral weten wat je ervan vindt. Voel je vrij om te reageren!

Mocht er een interessant product (hardware of software) te bespreken zijn dan zal ik dat hier doen.

Hopelijk tot gauw!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”9″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Geef een reactie